Contact & Aanmelden

Neem bij vragen of opmerkingen contact met mij op:

Sabine van de Laak
E-mailadres: info@momentenvanherinnering.nl
Telefoonnummer: 06-40957222 (via WhatsApp)

Aanmelden

Wil je graag deelnemen, dan kun je je aanmelden met onderstaande formulier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend kennis te maken en een bijeenkomst bij te wonen om zelf te ervaren hoe het voelt.

Wij komen elke maand op een woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Vanaf 9 september vinden de bijeenkomsten plaats in een extra grote ruimte bij Handboogschietvereniging ASC (Kreuzelweg 23, 5961 NM Horst). In deze grote ruimte is het mogelijk om de veiligheidsafstand te handhaven, volgens de wettelijke richtlijnen rondom de Corona crisis  Zie onze agenda aan de rechterkant, voor de exacte datums. Wij zijn een open groep, iedereen kan dus zo vaak en zo lang blijven als zij/hij wil en nodig heeft. Daarnaast kunnen nieuwe deelnemers op elk moment instromen.

Wij hebben geen enkel commercieel belang en vragen aan de deelnemers alleen een financiële bijdrage om de kosten voor huur van de ruimte, koffie/thee en basismateriaal te dekken. In 2020 vragen wij voor 10 bijeenkomsten € 100 per jaar. De betaling kan worden gesplitst in voor- en najaar! De bijdrage van januari t/m juni bedraagt dan € 60 en van september t/m december € 40. In juli en augustus is er geen bijeenkomst. Voor deelnemers met een (te) kleine portemonnee kan een regeling worden getroffen, want de financiële situatie mag geen drempel zijn voor deelname.

AANMELDFORMULIER