Aanmelden

Wil je graag deelnemen, dan kun je je aanmelden met onderstaande formulier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend kennis te maken en een bijeenkomst bij te wonen om zelf te ervaren hoe het voelt.

Wij komen elke maand op een woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur in de cursusruimte van Museum de Kantfabriek (Americaanseweg 8, 5961 GP Horst) bij elkaar. Zie onze agenda aan de rechterkant, voor de exacte datums. Wij zijn een open groep, iedereen kan dus zo vaak en zo lang blijven als zij/hij wil en nodig heeft. Daarnaast kunnen nieuwe deelnemers op elk moment instromen.

Wij hebben geen enkel commercieel belang en vragen aan de deelnemers alleen een financiële bijdrage om de kosten voor huur van de ruimte, koffie/thee en basismateriaal te dekken. In 2019 vragen wij voor de 10 maandelijkse bijeenkomsten totaal € 75 per jaar. De betaling kan worden gesplitst in voor- en najaar! De bijdrage van januari t/m juni bedraagt € 45 en van september t/m december € 30. In de maanden juli en augustus zijn geen bijeenkomsten.

AANMELDFORMULIER