Ervaringen

Lees ervaringen van diverse deelnemers van voor en na bijeenkomsten. Heb je zelf deelgenomen? Laat ons jouw ervaring weten en doe dit helemaal onderaan deze pagina.

“Maar ik ben toch niet handig met naald en draad” – “met de fijne hulp van iedereen heb ik een mooie blijvende herinnering gemaakt”.

—–

“Ik kon me niet voorstellen wat ik van de kleding moest maken” – “We kregen veel mooie voorbeelden en stap voor stap heb ik een uniek wandkleed gemaakt”.

—–

“Ik vond het zo moeilijk om de schaar in de kleding te zetten” – “Toen ik eenmaal wist dat ik een kussen wilde maken kon ik deze drempel over”.

—–

“Alle kleding en spullen liggen wel op zolder bewaard, maar wat doe ik ermee?” – “Het kussen dat ik gemaakt heb van de kleding kan ik wel iedere dag zien en vasthouden”.

—–

“Twee jaar geleden kwam ik n.a.v. de brochure Momenten van dierbare herinnering op de Kantfabriek bij jullie terecht. Enkele maanden eerder was mijn schoonmoeder van 90 jaar overleden. Mijn schoonzusje vroeg zich af wat zullen we met haar kleding doen. Om daar op een creatieve manier een herinnering van te maken sprak ons zeer aan. Op de bijeenkomsten worden allerhande ideeën aangedragen en voorbeelden getoond. Niet alleen kleding maar ook knuffels, landkaarten, foto’s worden verwerkt. Wat een creativiteit!
Daarbij is er hulp met de uitvoering, zodat het voor iedereen lukt om een mooie tastbare herinnering te creëren. Wat ook fijn is, is dat er in een veilige omgeving ruimte geboden wordt om gevoelens te uiten al naargelang er behoefte aan is. Onder jullie respectvolle leiding gebeurt dat. Sabine, je hebt een prachtig idee uit weten te bouwen tot waardevolle middagen, samen met Liesbeth, Coby en Hennie.”

—–

Heb je zelf deelgenomen? Laat ons jouw ervaring weten: